Orientális orchidea

Lehetőséget kaptam kipróbálni a hazánkban nemrég bemutatott Massa Ticino cukormasszát. Már sok jót hallottam róla, ezért is voltam kíváncsi, vajon igazak-e az állítások. Amikor megkaptam a "szeretet csomagot", minden színből egyet, rögtön láttam, hogy minőségi termékről van szó. Már a csomagolás is profi, légmentes és nem fényáteresztő, így óvva a terméket a kiszáradástól.
A csomagolást kinyitva rögtön szembetűnő a selymes, puha, pont nem ragadó tapintás. A színek tónusa nagyon jól eltalált, nekem főleg a lila árnyalata és a barna csokoládés íze tetszik.
A sok mintaszínből valami színeset szerettem volna készíteni, ezért gondoltam trópusi virágra. Így esett a választásom a Cymbidium orchideára, mert abból eredetire hasonlító színűt keveset látni, bezzeg fakóból annál többet. A virágokat az erre az orchideára oly jellemző nagyméretű bimbókkal egészítettem ki, valamint egy furcsán kicsavarodott levéllel.
A torta egyik oldalát bambusszal, a másik oldalát homlok egyenest más, nagyméretű trópusi levéllel takartam be.
A díszítés olyan jól sikerült, hogy a torta bekerült a cakesdecor.com DAILY TOP 3 listájára, erre az oldalra kb. 2-3 percenként kerül fel egy-egy alkotás, azaz naponta akár több száz is.